×

Missatge d'error

  • Notice: Undefined index: video_filter_multiple_sources a _video_filter_process() (línia 158 de /var/www/html/sites/all/modules/video_filter/video_filter.module).
  • Notice: Undefined index: video_filter_codecs a _video_filter_process() (línia 165 de /var/www/html/sites/all/modules/video_filter/video_filter.module).
  • Warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, null given a video_filter_get_codec_enabled() (línia 335 de /var/www/html/sites/all/modules/video_filter/video_filter.module).
  • Warning: array_intersect_key(): Argument #2 is not an array a video_filter_get_codec_enabled() (línia 336 de /var/www/html/sites/all/modules/video_filter/video_filter.module).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() a _video_filter_process() (línia 168 de /var/www/html/sites/all/modules/video_filter/video_filter.module).

NADAL x JOVES

NDL x JOVES 2017

NDL x JOVES és el Casal de Nadal pensat i dissenyat per a joves. És una proposta dels Casal de Joves la Palma per oferir als joves de 12 a 17 anys un espai on poder realitzar diferents activitats lúdiques i formatives de forma conjunta.

Aquesta edició es realitzarà durant els dies 27, 28 i 29 de desembre a la Palma de Reus. Com l'any anterior, les activitats són gratuïtes i obertes a tothom. Si voleu participar, heu de tenir en compte que hi ha diferents activitats que requereixen una inscripció prèvia ja que les places son limitades. Podeu apuntar-vos fàcilment al formulari que trobareu a aquesta mateixa pàgina.