Oficina Jove Baix Camp

L'Oficina Jove Baix Camp és un conjunt de serveis informació i orientació i uns serveis especialitzats d’assessorament en matèria de treball, salut, educació i habitatge per les persones joves.

Aquests serveis no es presten tots de la de la pròpia oficina, però si que és un lloc on pots obtenir tota la informació que et sigui necessària.

L'Oficina Jove Baix Camp forma part d’una xarxa d’oficines joves que hi ha a diferents territoris de Catalunya.

+ info

 

Horari

Matins de dimarts a divendres de 10 a 14h
Tardes de dilluns a dijous de 16:30 a 19h


 

Adreça i contactes
Oficina Jove Baix Camp
C/ de Castellvell, 24
43202 - Reus

Tel.   977 010 268
Fax.  977 010 269

 

A l’Oficina Jove Baix Camp pots trobar els següents serveis:

Servei d’informació juvenil

Informació i orientació general sobre educació i formació, cultura, mobilitat nacional i internacional, participació, etc. A més, servei de viatgeteca on consultar guies de viatge i fer-te els carnets internacionals que necessitis: d’alberguista, ISIC (per estudiants), Teacher.
+ info


Servei de salut

Drogues, sexualitat, sida, trastorns alimentaris,... Si busques informació, si tens dubtes, si necessites fer un treball, si vols assessorament o qualsevol tipus d’orientació, vine a veure’ns.
+ info


Servei de treball i d'emprenedoria

Assessorament i informació en totes aquelles qüestions relacionades amb el món laboral i l'autoocupació. Es dóna resposta a tots els dubtes que puguin sorgir en relació al món laboral, es proporciona orientació, s’acompanya en la recerca de feina i es facilita la posada en marxa de nous projectes empresarials.

+ info


Servei d’iniciatives juvenils

Informació, assessorament i dinamització d’iniciatives culturals juvenils: acompanyament en l’organització i realització de diferents actes i orientació sobre creació d’associacions, elaboració de projectes, tramitació de subvencions, finançament, etc.
+ info