REUS OCULT 2017 busca voluntaris!
31/07/2017 - 10:30

REUS OCULT consisteix en una activitat, que es realitza a Reus, un cap de setmana de setembre (coincidint amb les festes de Misericòrdia) i que es basa en obrir diferents espais de la ciutat que normalment no estan oberts al públic.  Es tracta de visites guiades a llocs amb un cert interès arquitectònic o històric. És aquí on hi ha la clau de l'èxit: LES VISITES GUIADES LES FAN VOLUNTARIS! Tu podries ser un d'ells! 

Quina és la tasca dels voluntairs?

Si decideixes ser un voluntari Ocult, l'únic que has de fer és inscriure't al formulari, triar les opcions que més t'agradin i reservar-te el 16-17 de setembre a l'agenda!

Què passa si tinc algun altre compromis el cap de setmana del 16-17 de setembre?

No passa res! Al formulari d'inscripció pots triar l'horari que et vagi millor i el rol que t'agradaria més desenvolupar! GUIA, ACCÉS, REGISTRE. Informa-te'n al nostre web! 

http://espaisocults.wixsite.com/espaisocults/voluntariat

Necessito algun tipus d'experiència?

No, cap ni una! No es requereixen coneixements previs en la matèria, ni cal ser un expert de cap tipus! Nosaltres et proporcionarem la informació mínima necessària i faràs una visita prèvia a l'espai amb el propietari. 

Com em puc registrar?

És facilíssim. Aquest any hem obert dos tipus d'inscripcions: la inscripció INDIVIDUAL i la de GRUPS, d'aquesta manera podeu escollir amb qui compartir l'experiència. Podeu ser fins a 6 persones. 

REGISTRE INDIVIDUAL: 
 
REGISTRE DE GRUPS
 
  
Si teniu qualsevol dubte, podeu enviar un correu a: voluntaris@espaisocults.cat