Whatsapp

Aquest és un nou canal de comunicació entre el Casal de Joves i tots els i les joves de la ciutat. Com que l'eina que més utilitzeu és la del Whatsapp, el Casal de Joves també tenim un número de telèfon que serveix únicament per aquest canal de comunicació.

Com funciona??

És un canal de comunicació on rebreu informació d'interès per a joves de Reus, però també podreu preguntar sobre qualsevol altre cosa. Les respostes es donaran sempre dins l'horari del Casal de Joves.

Si t'apuntes, has de saber que no et posarem en cap grup de Whatsapp i ningú podrà accedir al teu número de telèfon. El canal que fem servir és una llista de distribució i per tant només podrà veure la informació tu i nosaltres.

Com apuntar-se??

Per poder rebre informació has de seguir els següents passos:

  • És IMPRESCINDIBLE que primer gravis el número de telèfon 620023736 als teus contactes del teu mòbil. Et recomanem que ens gravis com a “Casal de Joves” o bé “Joventut Reus” Descarregar el nostre logo per si vols assignar-nos una imatge.
  • Envia'ns un missatge a través de Whatsapp dient que vols rebre informació.
  • T'enviarem un missatge dient que ja t'hem inclòs i a partir d'aquell moment ja podràs començar a rebre informació.
  • Si ho prefereixes, també pots fer-ho a través del formulari d'aquesta pàgina.

 

Com desapuntar-se??

Només cal que ens enviïs un missatge dient que vols donar-te de baixa i t'esborrarem de la llista.

 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ A WHATSAPP

“D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud.