ACTIVITATS MAIG CASAL DE JOVES 03/05/2018 - 10:18


Ja tenim la programació d'activitats del mes de maig del Casal de Joves la Palma. El mes de maig arriba amb un ampli ventall de propostes que van des de les més lúdiques i artístiques fins a les de caire formatiu i professional. Entre d'altres possibilitats, aquest mes podreu descobrir programes d'intercanvi internacional (17 de maig), podreu participar en una sortida en caiac a la platja (19 de maig), aprendre cuina japonesa (21 de maig), es donarà a conèixer l'activitat del Consell Municipal de Joves a Secundària (23 de maig), farem la inauguració de la Street Gallery fotogràfica del programa d'art urbà Llambordes (25 de maig) i podràs venir a orientar-te per a possibles feines d'estiu (31 de maig).

La programació d'activitats del mes de maig inclou les propostes següents:

Improvisació de Rap. Creació musical. Coneix diferents recursos que pots utilitzar per poder fer improvisació de Rap i rima totes les paraules que et passin pel cap.
Data: 8 de maig.
Hora: 18:00 a 20:00 h.

DIY Tasses i plats. Decorarem una tassa i un plat per poder esmorzar cada dia amb una peça original.
Data: 14 de maig.
Hora: 17:00 a 19:00 h

City Bound.
Els City Bound són uns programes d'intercanvi internacional per menors d'edat. Et donarem tota la informació sobre quins hi ha i com participar-hi.
Data: 17 de maig.
Hora: 17:00 a 20:00 h. 

Sortida a fer caiac a la platja. Normalment estem acostumats a veure el mar des de la costa, aquesta vegada et proposem veure la costa des del mar navegant amb un caiac. Vine a descobrir el litoral i fer una mica de braços. Data: 19 de maig.
Hora: 9:00 h. 
Preu: 8/10 euros.

Makis i niguiris. Xef per un dia. La cuina japonesa està de moda i volem que aprenguis com preparar dos dels plats més típics de la seva gastronomia.
Data: 21 de maig.
Hora: 17:00 a 19:00 h.
Preu: 4/5 euros.

Garantia Juvenil. Xerrada informativa sobre el programa Noves oportunitats del programa de Garantia Juvenil.
Data: 10 de maig.
Hora: 17:30 h.

Presentació Pública del Consell Municipal de Joves a Secundària. Presentació del decàleg elaborat per joves de 3r d’ESO del CMJS 2018, dedicat a l' activitat física i l'esport.
Data: 23 de maig.
Hora: 19:00 h

Inauguració Street Gallery. Llambordes. La Street Gallery canvia les seves obres i fins i tot de disciplina artística. Aquest any podreu veure les obres de 10 fotògrafs. Els hem demanat que fossin sobre la condició humana i fotografies en blanc i negre.
Data: 25 de maig.
Hora: 19:00 h.
Lloc: Carrer de Pere Òdena.

Curs de manipulador d'aliments. Aquesta és una formació pensada per tota la gent que treballa en el sector de la hostaleria, monitors de cuina i ocupacions similars.
Data: 28 i 30 de maig.
Hora: de 17:00 a 19:00 h. 
Edat: a partir de 14 anys.
Preu: 8/10 euros. S’expedirà certificat d'assistència i aprofitament

De què puc buscar feina aquest estiu? Idees de feines de temporada.
Data: 31 de maig.
Hora: 17:00 h. 

Inscripcions aquí

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment