Allez!, conjunt vencedor del Reussona 2018 22/06/2018 - 12:47


El grup Allez! ha resultat el vencedor de la XXª edició del Concurs de Música Reussona, després de la fase final viscuda aquest dijous a l'escenari de les Barraques de la Festa Major de Sant Pere. La Tortuga que nunca tuve i Efecto Vacío, per aquest ordre, han resultat el segon i el tercer classificats. El grup Allez! va arribar a la fase final gràcies al vot popular, mentre els altres dos conjunts van ser escollits pel jurat per passar a la final de Barraques.

Les bandes
Allez! és una jove banda del Vendrell que el 2016 van formar un grup d’amics. La seva música és una barreja de Rock-Punk- Ska-Reggae-Rap i la banda pesenta el seu primer LP, Salvatge, aquest 2018.

La Tortuga que nunca tuve és una banda tarragonina formada el 2013 que practica la fusió de diferents estils musicals. L'estiu passat van estrenar Al carrer, el seu primer treball de llarga durada, que agrupa cançons amb una base de mestissatge entre el rap, el folk, la música electrònica i altres estils, amb unes lletres reivindicatives sobre l'actualitat fusionades amb ritmes per ballar, gaudir i saltar.

La jove banda reusenca de rock Efecto Vacío va néixer l’any 2014 i el 2016 va estrenar el primer treball, Entre Copa y Copa. El 2017 estrena el seu darrer disc Rutinas de Suicidio, un segon EP de fort contingut social, amb una mescla de revolució, distorsió i el rock que acompanya al grup des de els seus primers dies.

Els tres finalistes van ser escollits entre un total de 12 grups dels 15 que es van presentar a aquesta edició.

Premis del concurs
Els premis d’aquesta edició són 1.500 euros per la formació guanyadora, el segon premi és de 900 euros i el tercer està dotat amb 600 euros.

A banda d'aquests reconeixements hi ha dues mencions especials: una per un grup novell valorada en 200 euros, que recau en un grup amb una mitjana d’edat dels seus integrants no superior a 21 anys i que el jurat ha decidit que sigui per al grup Impaktats, i una altra menció especial de 200 euros pel millor grup que presenti totes les seves cançons en català, nova de l'edició d'enguany i que és per a La canya del metall.

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment