Beques TLN Mobilicat - Programa de Pràctiques a Europa "Practiq'EU" 10/11/2017 - 10:01


L'associació MUNDUS busca 25 joves de Catalunya que vulguin fer pràctiques professionals, aprendre idiomes, conèixer Europa i donar un impuls a la seva carrera. 
  
La beca inclou: 
- Classes d'idiomes (segons país de destí) i tallers de preparació. De desembre 2017 a març 2018. 
- Pràctiques professional en el sector de la seva elecció, allotjament, viatge d'anada i tornada, activitats culturals i una beca de manutenció de 500-600€/mes. De març a juliol 2018. 
- Seguiment i tutorització personalitzada durant tot el projecte. 
  
Per a més informació del projecte, clica aquí
  
On es portarà a terme el projecte? Al CRJ Mas Fonollar de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), a la Estació Jove de Girona y a Tarragona Impulsa de Tarragona. 
  
Per apuntar-se al programa cal omplir el següent formulari fins el 20 de novembre i enviar el CV a practiqeu@asociacionmundus.com
  
Qui ho organitza? Asociación Mundus té l'objectiu gestionar projectes de formació i mobilitat internacional –pràctiques, voluntariats, intercanvis i cursos– per a joves i professionals, fomentant l'educació en els valors, l'aprenentatge intercultural i el voluntariat des de l'educació no formal. El projecte està finançat pel Fons Social Europeu a través del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).
  
És una oportunitat única de potencia el currículum en un país europeu i viure una experiència internacional amb totes les despeses cobertes. 
  
No dubteu en contactar-los per a qualsevol dubte o qüestió.
 

 

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment