BUS GRATUÏT DURANT UNA SETMANA PER ALS ALUMNES D’INSTITUT 13/09/2018 - 14:29


Vine a l'institut amb bus!

Del 17 al 21 de setembre serà la setmana del transport gratuït per als estudiants, que disposaran de bitllets gratuïts per anar i tornar de l’institut a través de codis QR o de l’app de Reus Transport.

Reus Transport promou l´ús del transport públic entre alumnes de secundària, batxillerat i formació professional amb el lliurament a tots els alumnes d’institut de la ciutat d’un fulletó que incorpora bitllets gratuïts per anar i tornar del centre educatiu entre el dilluns 17 i el divendres 21 de setembre. El fulletó, que es repartirà a tots els instituts públics i concertats de la ciutat, incorpora dos bitllets en format codi QR per a cada dia: un d’anada, que permet viatjar de 7 a 9 del matí, i un de tornada, per agafar el bus entre les 2 del migdia i les 6 de la tarda.

Aquests bitllets en format QR adreçats als estudiants de secundària també estan disponibles a l’aplicació de Reus Transport, disponible a l’App Store i a Google Play. Per tant, si algun alumne no porta el cupó corresponent, podrà viatjar gratuïtament si disposa de l’app al seu mòbil.

Les línies de bus dels instituts
A banda de les línies convencionals, Reus Transport ofereix tres línies específiques conegudes com Línies Instituts: la L40 i la L41 funcionen durant el curs escolar de 7:30 a 8:30 h; la tercera línia, la L42, ofereix servei als instituts Gabriel Ferrater i Domènech i Montaner, funciona els feiners de tot l’any i en horari de matí i migdia. Les línies L10, L33 i L50 també tenen parades prop dels instituts més allunyats del centre.

Targeta Jove per viatjar amb descompte
La Targeta Jove és l’abonament per a persones de 12 a 30 anys, empadronades a Reus. Es tracta d’una targeta personal i intransferible que té diferents avantatges i un dels quals és un descompte en el transport interurbà. La targeta Jove és equivalent a una T10 i pot emmagatzemar un màxim 5 recàrregues de 10 viatges cadascuna; el preu de cada recàrrega és de 6,15 euros. Aquest abonament permet el transbord gratuït entre línies diferents durant una hora i 15 minuts.

El punt d'expedició de la targeta i les recàrregues és el Casal de Joves La Palma.

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment