ajuntament de reus

Busquem KITS 17/07/2018 - 13:32

Busquem KITS


El projecte KIT DE LA QÜESTIÓ neix de la necessitat de treballar de manera conjunta per a un entorn de festa saludable, igualitari, segur i de qualitat per a tothom.

Sortir de festa és una de les activitats que els i les joves trien  sovint per divertir-se, desconnectar i evadir-se de la feina o els estudis,.... és saludable i està socialment acceptat. Sovint, en aquest context, fumar tabac, beure alcohol o prendre altres substàncies és vist amb certa normalitat tot i que se’n poden derivar diferents riscos.

Aquests fenòmens són una realitat, així doncs entenem que sensibilitzant, augmentant el coneixement i promovent bones pràctiques s'augmenta el grau de responsabilització individual i col·lectiva en pro d’una millor convivència. La intenció és crear espasi de festa segurs i igualitaris a la ciutat de Reus.

COM  HO FEM?

Intervencions i rutes nocturnes.

 Creant xarxa amb els diferents locals i espais de la ciutat compromesos amb la promoció de la prevenció i la reducció de riscos associats a la festa.

Informar, sensibilitzar i distribuir material informatiu/preventiu.

Formació d’un equip de voluntaris, oferint formació d’agents de salut per a les campanyes nocturnes.


COM POTS COL·LABORAR? FES-TE VOLUNTARI!

Si vols entrar a formar part d'un grup jove amb ganes de promoure espais d'oci igualitaris, amb bon ambient, segurs i saludables contacta amb nosaltres.

T'oferim passar-t'ho bé, formar part d'un grup de joves voluntaris (kits), formació en temes de prevenció de drogues i prevenció d'agressions sexuals i participar de les intervecnions nocturnes programades.

Contacta'ns al telèfon: 620 023 736 o al correu info.joventut@reus.cat

 

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment

MULTIMÈDIA