El mercat d'intercanvi de disfresses arriba a la seva 5a edició 22/01/2018 - 14:32


El Casal de Joves la Palma organitza el Mercat d’intercanvi de disfresses el proper dissabte dia 3 de febrer de les 10 a les 13h. Aquest, any, que ja arriba a la cinquena edició, la principal novetat és que el mercat es trasllada a una parada del Mercat Central de Reus.

Com a les altres edicions, el Mercat d’intercanvi de disfresses s’organitza uns dies abans de la celebració del carnaval amb l’objectiu de conscienciar i fomentar sobre el consum responsable i oferir a tothom que vulgui la possibilitat de poder aconseguir una disfressa original sense haver de gastar-se diners. El mercat fomenta l’intercanvi així que tothom que vulgui una disfressa ha de portar-ne una que tingui d’anys anteriors, que podrà canviar per alguna de les que estiguin disponibles a aquesta parada del Mercat Central.

El mercat continua

Tothom que no hagi pogut canviar una disfressa durant el dissabte 3 de febrer o no hagi trobat el que buscava també podrà fer-ho del 5 al 9 de febrer al Casal de Joves la Palma.

Cal tenir en compte que per participar al mercat d’intercanvi s’estableixen unes condicions mínimes que els usuaris hauran de tenir en compte. Les disfresses o complements a intercanviar o cedir han d’estar en bon estat i netes. El merca és un espai d'intercanvi obert a tothom i en cap cas es podrà comprar o vendre cap disfressa. L’Ajuntament no es farà responsable de l’estat dels objectes subjectes d’intercanvi.

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment