ajuntament de reus

NEIX LA "MISI" 24/10/2019 - 16:35

NEIX LA "MISI"


Us presentem una nova eina de comunicació adreçada als i les joves de la ciutat, un canal de comunicació des d'on poder accedir de forma gratuïta a través de la xarxa social Telegram. Amb el nom de «Misi» inspirat amb una abreviatura del nom de Misericòrdia, ofereix informació sobre diferents temàtiques que son d’interès pels joves de la ciutat: Activitats, orientació laboral, mobilitat, sexualitat, consums, cultura, transport, etc.

Per poder accedir al xatbot, només cal tenir l’aplicació Telegram al mòbil i buscar joventutreus. Un cop s’accedeix al xatbot ja es pot accedir a un xat on a través de preguntes que es poden escriure o bé a través d’uns menús, el xatbot acaba facilitant una resposta sobre la consulta del jove. En cas de no poder respondre, senzillament diu que no pot respondre. Les preguntes que quedin sense resposta, s’aniran treballant perquè la llarga pugui respondre la gran majoria de dubtes que rebi. En aquesta línia, la «Misi» anirà aprenent respostes a mida que es vagi entrenant. Aquest entrenament es basa en que hi hagi cada vegada més joves que interactuïn amb aquesta nova eina.

Finalment destacar que el Xatbot és un canal bidireccional, tant pot rebre informació com en pot enviar. D’aquesta manera, serà una eina que permetrà fer difusió entre els joves de forma activa i fins i tot permetrà filtrar demanar quina prefereixen rebre o quina no i tot de forma anònima. Aquest anonimat, afavoreix als usuaris poder interactuar de forma més  oberta i sincera amb el xatbot.

 

 

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment

MULTIMÈDIA