ajuntament de reus

OBERTA CONVOCATÒRIA PER PRESENTAR-SE AL REUSSONA 2019 27/03/2019 - 15:10

OBERTA CONVOCATÒRIA PER PRESENTAR-SE AL REUSSONA 2019


El 14 d'abril s’acaba el termini perquè els grups, bandes o solistes puguin presentar-se al 21è Concurs de Música Jove Reussona.

Per presentar-se al concurs la mitjana d'edat de tots els integrants del grup no ha de superar els 35 anys i les bandes han de ser del Camp de Tarragona o les Terres de l'Ebre. Tota la informació del concurs es pot trobar aquí

D'entre tots els grups i solistes presentats hi haurà la selecció dels 3 finalistes que passaran a actuar al concert de la final el dia 21 de juny en el marc de les Barraques de la Festa Major de Sant Pere. Dos dels grups (o solistes) finalistes seran escollits per un jurat format per diferents professionals del territori vinculats a la música i la programació musical i la tercera formació serà la que el públic triï a resultes de la votació popular a través del web joventutreus.cat.

Tots els grups i solistes que es presentin estaran presents a un apartat del web joventut.reus.cat, des d’on es podrà votar i escollir un dels grups que passarà directament a la final. Les votacions es podran fer del 23 al 30 d'abril.

Premis
Els premis del Reussona 2019 són: un primer premi de 1.500 euros; un segon premi de 900 euros i un tercer premi de 600 euros. Hi ha una menció especial per a un grup novell valorada en 200 euros, que recaurà en un grup amb una mitjana d’edat dels seus integrants no superior a 21 anys. També es preveu una altra menció especial de 200 euros pel millor grup que presenti totes les seves cançons en català.

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment