PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2019 11/10/2018 - 19:12


Per segon any l'Ajuntament de Reus ha iniciat el procés de Pressupostos Participatius per tal que tots els veïns i veïnes puguin decidir directament en què s’invertiran 750.000 euros del pressupost municipal d’inversions.
Poden presentar propostes tots els veïns i veïnes de Reus majors de 14 anys. 

Aquesta és una gran oportunitat per a que es realitzin inversions a la ciutat en clau juvenil: no us agradaria un skate place nou, una sala polivalent de concerts a la Palma dotada amb equips de so i llums calefacció i aire acondicionat, un rocòdrom a l'aire lliure o indoor en alguna paret, un parc de work out, ...

Per a presentar qualsevol projecte teniu temps fins el dia 23 octubre entrant al web: http://participa.reus.cat  i si necessiteu ajuda veniu al Casal de Joves!

Com a novetat aquest 2019, es realitzen 2 tallers de participació ciutadana on, a través del debat, la deliberació i reflexió col·lectiva, construirem entre totes les persones assistents propostes de ciutat. Les 6 propostes que sorgeixin d'aquestst tallers passaran directament a ser finalistes i, per tant, aniran directes a la fase de votació. 

Els tallers es faran el dimecres dia 10 d'octubre, de 18:30 a 20:30 h., a l'Antic Hospital Sant Joan, i el dissabte dia 20 d'octubre, de 10 a 12h., al Centre Cívic del Carme. 

Si us interessa assistir a algun dels 2 tallers heu d'inscriure-us al correu electrònic info.participacio@reus.cat o al telèfon 977.010.029,

Us animem a participar i a coinstruir la ciutat entre totes! 

Entreu al web http://participa.reus.cat i consulteu tota la informació detallada del procés.

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment