XXV JORNADES DE ROL I ESTRATÈGIA DE REUS 03/10/2018 - 11:06


L'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus celebra aquest cap de setmana les 25enes jornades a la Palma.

6 i 7 d’octubre del 2018. Dissabte de 10:00 a 2:00h, diumenge de 10:00 a 20:00h 

El programa compta amb un ampli ventall d'activitats: 

L'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) va néixer l’any 1994 amb la voluntat d'agrupar els aficionats als jocs de rol, estratègia i simulació de la ciutat i per a divulgar i promocionar aquests jocs com a activitat lúdica, cultural i participativa entre el jovent i la ciutadania en general. 

Amb el transcurs del temps s'han anat afegint a l'AJJRR noves activitats i aficions lúdiques relacionades o properes als jocs de rol, com jocs de tauler i cartes, jocs de miniatures, cicles de cine, servei de ludoteca, biblioteca i cinemateca de gènere fantàstic, i partides d'ordinadors connectats en xarxa. Actualment l’AJJRR la composen uns 50 socis que es reuneixen al local de l'Associació situat al carrer Eduard Toda n. 12 baixos 2a de Reus. 

Entre les moltes activitats que organitza l'AJJRR per tal de fer conèixer les activitats desenvolupades per l'Associació destaquen les Jornades de Rol i estratègia de Reus, celebrant-se enguany la 25a edició. 

Les Jornades de Rol i Estratègia de Reus tenen com a objectiu oferir als aficionats als jocs de taula en les seves diverses modalitats un punt de trobada així com també posar en coneixement de la ciutadania en general el contingut lúdic, cultural y participatiu d’aquest tipus de jocs. En aquest sentit s’organitzen partides de demostració i iniciació, torneigs, concursos i altres activitats lúdiques paral·leles. Les Jornades de Rol a Reus tenen un ampli reconeixement entre els aficionats i reben un elevat nombre d’assistents (al voltant de 400 persones en la seva anterior edició). 

Per a qualsevol informació addicional sobre les 25es Jornades de Rol i Estratègia a Reus o sobre l'AJJRR no dubteu en posar-vos en contacte amb l'AJJRR, C/ Eduard Toda 12, baixos 2a, 43204 Reus.
Tel./Fax: 977 12 82 46
Instagram: @rol_reus
Twitter: @AJJRR
Facebook: @AJJRR
e-Mail:rolreus@gmail.com

 

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment