ajuntament de reus

DOCTOR PRATS

Organitza Consorci Teatre Fortuny

Doctor Prats

  • 10 de maig
  • 12:00h
  • Teatre Fortuny
  • 15 €
Culturals De 12 a 15 anys De 16 a 17 anys De 18 a 25 anys De 25 a 29 anys De 30 a 35 anys Major de 35 anys Menor de 12 anys
INSCRIURE'S

DESCRIPCIÓ

Doctor Prats
El Festribalet

Ja fa temps que els Doctor Prats senten la necessitat de destinar i crear un espai per als més petits i sembla ser que han trobat la recepta per posar remei a aquesta inquietud. Doctor Prats descarrega la seva música i la seva festa amb El Festribalet, un nou espectacle de la banda de Terrassa destinat al públic familiar.

El Festribalet és més que un concert en un teatre. Es tracta d’un show on es convidarà a viure la música i la festa d’una manera molt especial tot repassant la trajectòria del grup. Un show participatiu on els més menuts i menudes de casa en seran els protagonistes.

 En família podreu gaudir, sense cap dubte un dels concerts més festius que es podran veure al Teatre Fortuny. Cançons com Caminem Lluny o Tu Fas en l’horari i format familiar. Una de les bandes que tenen els hits que més enganxen als vostres fills i filles i a vosaltres, els grans, segur que també.

Espectacle per a tots els públics

 

 

 

 

 

 

 

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment