Ajuntament de Reus

CERCADOR

FER-ME LA TARGETA

Fer-te la targeta jove es molt fàcil

SI JA LA TINC

Si ja tens la Targeta Jove i vols gaudir de les promocions primer t’hauràs de donar d’alta.

DONAR-ME D'ALTA

FER-ME LA TARGETA JOVE

Per aconseguir la Targeta Jove has de passar pel Casal de Joves la Palma i te la fem al moment. Si vols també pots emplenar la sol·licitud al següent formulari i quan la tinguem t’avisem. Quan vinguis hauràs de portar:

  • El teu DNI
  • El full de sol·licitud degudament emplenat.
  • Si ets menor de 14 anys has de portar el DNI del teu pare o la teva mare.
    DESCARREGAR FULL DE SOL·LICITUD

FORMULARI ONLINE

Sol·licita la teva targeta

En compliment de l’article 13 del Reglament (UE) 679/2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i de l’article 11 de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, l’informem que les seves dades de caràcter personal seran incorporades als sistemes d’informació de l’AJUNTAMENT DE REUS, amb NIF P4312500D i domicili a Plaça del Mercadal, núm. 1 – 43201 Reus (Tarragona), com a Responsable del Tractament . La finalitat del tractament és gestionar la seva sol·licitud de la targeta jove i, en cas d’obtenir el seu consentiment previ, l’enviament de comunicacions comercials i/o promocionals per mitjans electrònics. La base jurídica que legitima el tractament és el seu consentiment. Es poden preveure cessió de dades personals amb motiu de col·laboració amb altres ens municipals per tràmits i gestions administratives i les cessions per previsió legal. No es preveuen transferències internacionals de dades.

En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat o oposició del tractament de les seves dades, enviant una comunicació per escrit o presencialment al domicili de Responsable del Tractament o a través de l’adreça de correu electrònic [email protected]. Addicionalment, si considera que el Responsable del Tractament està tractant les seves dades personals de forma inapropiada, pot dirigir les seves reclamacions davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT).

Per a més informació sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal, pot consultar la nostra Política de Privacitat a https://www.joventutreus.cat/politica-de-privacitat.