ajuntament de reus

EL CASAL DE JOVES ES SUMA ALS ACTES DEL DIA MUNDIAL DE LA SIDA 28/11/2019 - 14:05

EL CASAL DE JOVES ES SUMA ALS ACTES DEL DIA MUNDIAL DE LA SIDA


El Casal de Joves la Palma s’afegeix a les commemoracions del Dia Mundial de la Sida (1 de desembre) dins de la CORE (Comissió de Reus pel VIH i les ITS) amb l’organització d'una campanya als Instituts de Reus amb l’objectiu de conscienciar els i les joves sobre aquesta malaltia que s'està realitzan durant tota aquesta setmana. 

A banda d'aquesta activitat directament duta a terme pel Casal de Joves destacar les altres activitats que es faran a la ciutat: 

  • Fins a aquest dijous 28 de novembre, acció visual “Reus en vermell”, que tenyirà d’aquest color diversos punts de la ciutat com l’escultura de la Plaça Joan Rebull, la Plaça Prim, la Dona Treballadora o la paret del Mas Carandell. D’aquesta manera, que compren embolicar escultures de vermell i pintar murals urbans o en parets d’instituts, s’ofereix una imatge de ciutat conscient, transformadora i actual. Tothom que ho desitgi podrà fer-se selfies i fotografies per penjar-les a les xarxes socials amb comentaris i lemes entorn a la SIDA i les ITS amb l’etiqueta #ITSLaCampanya
  • Divendres 29 de novembre: representació de “Que sí, vida!” pels instituts de 3r d’ESO de Reus al teatre de l’Institut Baix Camp. 
  • Diumenge 1 de desembre: a les 12:00 h a la Plaça Prim es farà la lectura del manifest 2019 i parlaments de la comissió (CoRe). Es realitzarà una classe de zumba solidària per la SIDA i les ITS a càrrec de les monitores de Fitness One. També hi haurà l’actuació de Down Revolution.
  • Durant tot el dia 1 de desembre la comissió per les ITS i la SIDA de Reus (CoRe), repartirà el díptic informatiu anual de la situació de les ITS al territori. La comissió té com a punt de partida el Pla de Salut de Reus i les directrius del Programa de prevenció, control i atenció al VIH, les ITS i les hepatitis víriques de l’Agència de Salut Pública de Catalunya 2016-2020, per poder aplicar-lo al municipi de Reus. 
  • Dilluns 2 de desembre: prova ràpida del VIH de manera gratuïta a les farmàcies o a l’Atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR). El mateix dia es tornarà a representar l’obra “Que sí, vida!” pels instituts de 3r d’ESO de Reus al teatre de l’Institut Baix Camp.

 

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment