Ajuntament de Reus

EL CONCURS DE PINTADES HORITZONTALS JA TÉ GUANYADORS 11/06/2019 - 11:41

EL CONCURS DE PINTADES HORITZONTALS JA TÉ GUANYADORS


El Casal de Joves, conjuntament amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus, ha organitzat la primera edició d’un concurs de pintades horitzontals, coincidint amb Reus Ciutat del Bàsquet Català 2019.

A aquesta primera edició s’han presentat un total de 17 propostes diferents i d’artistes locals, del Camps de Tarragona, Barcelona i també internacionals.

El jurat, després de veure les diferents propostes presentades ha decidit que els projectes premiats són els de l’artista de Reus Desordre, amb la seva obra «La llibertat guiant el bàsquet», l’obra del tarragoní Gerard Martín, «Geometrització». En tercer lloc, ha premiat a Riccardo Nicola, italìà que viu a Barcelona, amb l’obra «Nit de Gats». 

Les obres de Desordre i de Gerard Martí compartiran espai a la plaça Arquitecte Antoni Sardà i, la pintada de Riccardo Nicola, anirà a la plaça Europa. 

Aquestes obres es realitzaran durant els propers mesos a les pistes ubicades a la plaça Arquitecte Antoni Sardà i a la Plaça Europa.

El premi del concurs està valorat en 500 euros per a cada artista i l’organització es farà càrrec del cost de la pintura.

Sportswear Design,Sports Shoes,Sports brands,Sportswear free shipping,buy footwear,Nike footwear,Adidas footwear,Asics footwearAir Jordan 1 Retro High OG 'Rust Pink' 861428-101 For Sale

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment