ajuntament de reus

EL KIT DE LA QÜESTIÓ 06/08/2018 - 13:26

EL KIT DE LA QÜESTIÓ


La regidoria de Salut i el departament de Joventut fan balanç de les primeres intervencions del «Kit de la Qüestió», el programa d'oci nocturn que neix de la necessitat de treballar de manera conjunta per a un entorn més segur, saludable i de qualitat per a tothom. Es tracta d’un procés participatiu que inclou locals i entitats involucrats en el sector de l’oci nocturn de la ciutat de Reus. Les primeres accions s’han desenvolupat els dies 21 i 26 de juliol, i està previst continuar-les al setembre.

Amb l'objectiu d'oferir espais més segurs, saludables, atractius i igualitaris amb accions més preventives que repressives, el “Kit de la qüestió” impulsa el treball en els propis espais d'oci amb col·laboració dels locals per crear xarxa amb locals i espais de la ciutat compromesos amb la promoció de la prevenció i la reducció de riscos associats a la festa i formar un equip de voluntaris per donar suport a les sortides nocturnes durant la ruta.

La informació sobre temes preventius ha arribat a unes 500 persones, mitjançat el repartiment del material (kits, piruletes, flyer, preservatius, adhesius) i la participació en els jocs.

Les intervencions són actuacions en espais d’oci nocturn mitjançant jocs relacionat amb aspectes de convivència, respecte i salut. Fins ara s'han realitzat dues

Cada dia s'ha fet una ruta diferent, i prèviament s'ha parlat amb els locals col·laboradors per explicar-los el què es faria cada dia i la implicació que se'ls demanava. 

Joc interactiu 
L'espectacle de la intervenció consisteix en un joc que intercala activitats de mímica, endevinalles, preguntes i descripcions relacionades amb el sexe segur i relacions sanes, el consum responsable, actituds sexistes i el respecte en general. S’han proporcionat pautes per reduir riscos associats al consum de substàncies i a les relacions afectivo/sexuals promovent així bones pràctiques i augmentat el grau de responsabilització individual i col·lectiva.
 

url clone,short url link,affiliate link trace, affiliate tracking url, spy offers,trace affiliate linknewest nike shoes for girl CD0463-401 – Buy Best Price Adidas&Nike Sport Sneakers

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment