ajuntament de reus

FORMACIÓ ALS I LES JOVES REFERENTS D'IGUALTAT DEL CURS 2018-2019 13/11/2018 - 13:33

FORMACIÓ ALS I LES JOVES REFERENTS D'IGUALTAT DEL CURS 2018-2019


Aquest passat cap de setmana es va realitzar la formació vivencial en temes de gènere i prevenció de la violència masclista als joves referents d'igualtat del curs 2018-2019. 

De 2 a 4 joves de manera voluntària provinents dels diferents centres educatius de secundària de Reus participen de la formació de cap de setmana vivencial i es converteixen en els joves referents d'igualtat que fan sensibilització sobre temes d'igualtat de gènere als seus iguals durant tot el curs.

Els referents són un grup de joves dels diferents instituts amb els que es  fa com a mínim una reunió cada dos mesos al Casal de Joves i es preparen diferents accions i activitats per després realitzar als centres educatius. 
La primera acció serà en motiu del 25N on es penjarà a tots els instituts el decàleg que es va elaborar i consensuar el cap de setmana entre tots els i les referents.  

Dotze joves (3 nois i 10 noies) de 6 centres de secundària de Reus són els que finalment han gaudit de la formació aquest cap de setmana.

Durant la formació es va utilitzar el joc TABÚ, el nou material de la Generalitat de Catalunya per treballar la violència masclista entre els joves a través del mòbil. Es tracta d'un joc de preguntes i situacions que els i les  joves han de respondre amb el seu mòbil i al final es fan grups en funció de les respostes per tal de fer una activitat i un debat posterior. 
 

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment