Ajuntament de Reus

GUANYADORS DEL REUSSONA 2019 26/06/2019 - 09:05

GUANYADORS DEL REUSSONA 2019


El grup Stone Vibe és el guanyador Concurs de Música Reussona 2019, després de la fase final viscuda aquest dijous a l'escenari de les Barraques de la Festa Major de Sant Pere. Terra Ferma i Lobster, per aquest ordre, han resultat el segon i el tercer classificats.

Les bandes

Stone Vibe nasqué al 2016 de la idea de l’Àlex i l’Albert, dos guitarristes atrapats pel rock britànic i americà. Als pocs mesos s’incorporaren el David (bateria) i el Víctor (baix elèctric) i al 2017, ja com a quartet, van començar la producció del seu primer treball autoeditat The game. El 2018 van gravar un single que van treure en format videoclip a través de Youtube. Enguany es centraran en el seu àlbum, del qual faran un avançament en un segon videoclip d’un tema masteritzat a Londres.

Lobster és una formació amb set integrants que neix entre uns amics que comparteixen dos objectius: fer música pròpia i fer una gran festa.

Terra Ferma és un projecte que nasqué l'any 2014, a partir d'un projecte anterior. L’any 2015 van enregistrar "Aixecant el Vol", un EP que els dugué a tocar arreu del Camp de Tarragona. L'any 2016 van publicar el single "Declaració de Principis" i no és fins al 2018 que van presentar el seu primer LP:  "Un Brot de Llum". Aquest treball els ha portat a diferents indrets del territori. El seu estil centrat en l’ska, fusiona d’altres músiques com el funk, el rap, el rock o el reggae.

Premis del concurs
Els premis d’aquesta edició són 1.500 euros per la formació guanyadora, el segon premi és de 900 euros i el tercer està dotat amb 600 euros.

A banda d'aquests reconeixements hi ha dues mencions especials: una per un grup novell valorada en 200 euros, que recau en un grup amb una mitjana d’edat dels seus integrants no superior a 21 anys i que el jurat ha decidit que sigui per al grup Imapktats, i una altra menció especial de 200 euros pel millor grup que presenti totes les seves cançons en català, nova de l'edició d'enguany i que és per al grup La Canya del Metall.

Sport media,Running sport media,bridgemedia,bridge media,Running sportsFragment x Air Jordan 1 Retro High OG Black/Sport Blue-White

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment