ajuntament de reus

IV JORNADA SALUT I EMOCIONS, quan la por no ajuda 06/11/2020 - 14:34

IV JORNADA SALUT I EMOCIONS, quan la por no ajuda


Qui no te por? La por està present en tots nosaltres. Varia el grau d’intensitat i les circumstàncies que la desencadenen, però tothom experimenta por d’alguna manera en determinats moments de la vida… És probable que fins i tot trobem aquesta sensació que ens molesta entrellaçada i/o amagada entre altres emocions que experimentem en el nostre dia a dia i ni tan sols ens adonem. És possible que mostrem reticències per acceptar que l’estem experimentant. En general, ens costa admetre que tenim por, però admetre-ho pot resultar molt alliberador, no creus? 

Vivim temps d'incertesa i ens cal recordar la importància de valorar les reaccions emocionals, ser hàbils en detectar-les, veure quins elements les desencadenen, quines ens ajuden a gestionar els conflictes i quines interfereixen i ens poden arribar a bloquejar. Anirem des de la reflexió del discurs positiu del "Tot anirà bé" a la por i a les altres emocions que ens acompanyen en un viatge llarg en mig de la tempesta "Covid".

La Jornada s'emetrà  en streaming. L'enllaç a la sessió s'enviarà a totes les persones inscrites a la jornada. 

INSCRIPCIONS: https://eos.reus.cat/inscripcions_salut_por

 

Nike sneakers,Nike Sneakers Store,jordan Sneakers,latest Nike Sneakers,latest Nike release,jordan release date,Nike air jordan Sneakers,Best Nike Sneakersnike air presto 2017 womens shoes black Fresh Perspective DC7392-300 Release Date

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

PROGRAMA.pdf

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment