ajuntament de reus

NOU CICLE DE FORMACIÓ A ENTITATS 24/09/2019 - 13:00

NOU CICLE DE FORMACIÓ A ENTITATS


Amb l’objectiu de reforçar i enfortir el paper del teixit associatiu, es posa a disposició de les entitats recursos i eines per a la seva millora continua com aquesta programació de cursos entre octubre i desembre. 

Els cursos són gratuïts, les places són limitades i cal inscripció prèvia trucant al 977010029 i enviant un coreu electrònic a info.participa@reus.cat.

La programació és la següet:

Com obtenir el certificat digital. El certificat digital és obligatori per a totes les associacions que hagin de realitzar algun tramit amb les admi­ nistracions públiques. En aquest taller aprendrem quins tipus de certificats hi ha, comes poden obtenir i quin és el millor per nosaltres. Dijous, 10 d'octubre de 19 h a 21 h Centre Cívic Mestral.

Per a què serveix el certificat digital. De manera obligatoria tots els tramits de les associa­ cions amb les administracions públiques han de fer-se de manera telematica. En aquest taller ho posarem en practica i aprendrem a fer-ne alguns deis més comuns (canvi de junta, presentació de subvencions , justifica­ cions, sol·licitud d'actes lúdics i festius...). Dijous, 17 d'octubre de 19h a 21 h Centre Cívic Mestral.

Com aconseguir més participants en les nostres activitats. Aconseguir augmentar el nombre de persones a les activitats que organitzem no és facil i alhora és el que tothom desitja. En aquest taller aprendrem eines que poden millorar la seva incorporació. Dijous, 14 de novembre de 19 h a 21h Centre Cívic Mestral.

Obligacions fiscals obligatòries: Ser una entitat sense anim de lucre no esta exempt de tenir obligacions fiscals. En aquest taller les coneixerem i aprendrem a presentar-les de la manera més senzilla. Dijous, 12 de desembre de 19 h a 21h Centre Cívic Mestral. Av. Barcelona, 6.

Sportswear Design,Sports Shoes,Sports brands,Sportswear free shipping,buy footwear,Nike footwear,Adidas footwear,Asics footwearSneakers

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

fulletó formació entitats.jpg

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment