ajuntament de reus

PLANET ESTIU 11/06/2020 - 17:20

PLANET ESTIU


Us presentem les activitats per joves d'aquest estiu: "Surt! Que et toqui l'aire!"

PLANET ESTIU és una àmplia oferta d’activitats d’oci i lleure saludable per a joves de 12 a 20 anys per tal de que puguin gaudir d’activitats físiques, espais de socialització amb altres joves, formacions en temes de lleure i salut i de l’entorn. 

El fet de passar un estiu fent activitats de lleure de qualitat repercuteix en els progressos acadèmics, les habilitats, les competències emocionals, la salut,...   

Arrel d’aquesta crisi sanitària els nostres adolescents i joves han estat confinats a casa, sense classes presencials i sense espais de relació més que els telemàtics durant quasi 3 mesos, és en aquest sentit que que hem dissenyat una programació àmplia i diversa d’activitats on els joves es puguin trobar aquest estiu, divertir-se, aprendre, riure posant l’accent en les necessitats d’ordre emocional, de relació amb l’entorn i d’activitats física.

Hem duplicat la oferta d’activitats d’anys anteriors, hem ampliat el calendari per poder oferir activitats fins el 17 d’agost, hem diversificat els espais on realitzar les activitats per arribar a tots els joves de la ciutat i comptem amb la col·laboració de més de 9 entitats de la ciutat per a la realització d’aquestes activitats. L’oferta d’activitats és pràcticament tota gratuïta per facilitar l’accés a tots els joves.  

El format de les activitats serà presencial perquè entenem que els adolescents i joves tenen ganes de veure’s , de relacionar-se i de que els toqui l’aire després d’aquest temps de confinament. Si que els grups seran reduïts i adequats als aforaments i les distàncies de seguretat segons cada espai per tal de complir amb les mesures que ens recomanen les autoritats sanitàries en tot moment.

La programació d’activitats per joves d’aquest estiu compta amb més de 50 activitats gratuïtes que tenen diferents temàtiques i formats. Algunes activitats són setmanals intensives i d’altres són puntuals d’un dia o de diversos dies a la setmana o al mes. 
Els joves poden aprendre des de com crear-se el seu canal de youtube, aprendre a fer rap, màgia , cosmètica natural, cuina, costura o a resoldre un misteri al museu. 

Les inscripcions comencen el proper dimecres 17 de juny i es podran fer de manera presencial, per telèfon o online. 

Les activitats es divideixen en quatre blocs: activitats formatives, activitats d’oci i lleure, esportives i vespres temàtics. 

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

Programa Planet Estiu 2020.pdf

Graella.pdf

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment