ajuntament de reus

SUU, LE NAIS i BIGGOTT SERAN ELS PROTAGONISTES DEL FIL MUSICAL D'ENGUANY 06/07/2020 - 13:10

SUU, LE NAIS i BIGGOTT SERAN ELS PROTAGONISTES DEL FIL MUSICAL D'ENGUANY


Ja ha arribat la tercer edició del cicle de música Fil Musical, coordinat des del departament de Joventut de la regidoria de Salut i Ciutadania i l'Institut Municipal Reus Cultura  que compta amb la col·laboració d'Anima't i de l'AMCA. Els protagonistes de l'edició d'enguany seran Suu, Le Nais i Biggott. 

L'objectiu d'aquest cicle de música és la d'apropar la música de qualitat als joves de la ciutat, pensant principalment en una franja d'edat d'entre els 16 i els 30 anys. 

Aquesta edició es presenta amb algunes novetats, la més important és que canvia de lloc per tal de poder garantir uns concerts amb totes les mesures de prevenció vigents i, per aquest motiu, es faran a La Palma, un indret que, a més, permetrà que hi puguin accedir un nombre més gran de persones. 

L’aforament serà de 180 persones i l’entrada serà gratuïta com els altres anys. Tot i això, aquest any s’haurà de reservar invitacions que es podrà fer a través del a web www.joventutreus.cat/filmusical20. Es podran reservar un màxim de 4 entrades per persona.

Aquesta nova edició del Fil Musical se celebrarà els dies 9, 16 i 23 de juliol, a les 21 h. Enguany, la programació consta de propostes musicals ja consolidades o en creixement exponencial:

SUU - Indie-pop, Barcelona - Dijous, 9 de juliol - 21:00 h - La Palma, Reus

Susana Ventura. Suu, sobre els escenaris i a les xarxes socials. Actualment, és una de les cantautores catalanes més seguides i escoltades. Si s’ha fet pas tan ràpid dins del panorama musical ha estat per la seva naturalitat, proximitat i un timbre de veu ben característic. A principis d’any va treure el seu segon disc, Ventura, produït per Carlos Sadness. Amb aquest nou àlbum experimenta amb noves sonoritat, com l’electro-pop. En tot cas, confirma la seva versatilitat com a artista.

LE NAIS - Pop i Soul, Balaguer - Dijous 16 de juliol - 21:00 h - La Palma, Reus

Darrere Le Nais hi ha la Naida Camarasa. Una artista versàtil que combina escriure poesia amb la música, i fer de model amb el disseny de joies. Nascuda a Balaguer i establerta a Barcelona. La música de Le Nais, nostàlgica i introspectiva, contrasta amb una personalitat alegre i plena de llum i força. Confirmada al cartell del Primavera Sound 2021, enguany ha publicat el seu primer EP, When I Can't Speak but I Can Sing: cançons refinades, elegants i reivindicatives. Cançons que, en alguns casos, estan cridades a acompanyar revolucions com la lluita per la igualtat de gènere.

BIGOTT - Indie-Pop, Saragossa - Dijous 23 juliol - 21:00 h - La Palma, Reus

Borja Laudo, darrere del nom artístic de Bigott, ens ve a presentar el seu onzè disc, This is all wrong, publicat aquest març, produït pel californià Izak Arida (The Memories). Bigott és un dels artistes més prolífics del panorama musical estatal, amb pràcticament un àlbum nou cada any des del 2009, i amb un estil molt propi que desprèn energia pop. És difícil descriure el seu estil musical ja que en un repertori considerablement extens, l’artista combina estils variats amb molta facilitat i encert, com l’indie yankee dels anys vuitanta, el folk psicodèlic o el pop.

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment