Ajuntament de Reus

VISITA AL CAMP DE TREBALL INTERNACIONAL D'ART, MÚSICA I MOVIMENT QUE ES FA A CAL MASSÓ 22/07/2019 - 09:41

VISITA AL CAMP DE TREBALL INTERNACIONAL D'ART, MÚSICA I MOVIMENT QUE ES FA A CAL MASSÓ


La secretària d'Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva, i el director general de l'Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, acompanyats pel regidor de Salut i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus, Òscar Subirats, i de la coordinadora territorial de Joventut al Camp de Tarragona, Carmina Blay, han visitat aquest divendres al migdia el camp de treball que es fa a la ciutat i que acull més d'una vintena de joves d'arreu del món.

El camp de treball es realitza durant el matí i la voluntat és que els joves aprenguin i experimentin en els àmbits de les arts, la música i el moviment. En aquest sentit i davant de les autoritats els joves han fet una mostra del que han treballat durant aquesta setmana. Abans, un per un, s'han presentat i han indicat el seu país d'origen. Entre els joves n'hi ha de catalans, però també i majoritàriament d'altres països, com Alemanya, Itàlia, Armènia, França, Mèxic o Dinamarca.

Els joves tenen entre 18 i 24 anys i durant uns dies es converteixen en creadors i intèrprets d'una proposta de "work in progress" relacionada amb la música i la dansa, en el marc de l'activitat del Centre d'Art COntemporani Cal Massó. Estan allotjats a l'Escola la Vitxeta i durant aquests dies també fan activitats de descoberta de Reus i el seu entorn, amb el suport de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Reus. 

El camp de treball, que és una de les novetats d'aquest 2019 en l'oferta pública de la Generalitat al Camp de Tarragona, finalitza el dia 27 de juliol. Els dies 19 i 25 de juliol a les 20:00 h es farà una mostra oberta dels resultats dels tallers creatius a Cal Massó. Les mostres són obertes a tothom i d'entrada lliure. 

Nike sneakers,Nike Sneakers Store,jordan Sneakers,latest Nike Sneakers,latest Nike release,jordan release date,Nike air jordan Sneakers,Best Nike Sneakers『アディダス』に分類された記事一覧

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment