ajuntament de reus

ZONA INFECTADA 05/04/2019 - 14:12

ZONA INFECTADA


L’activitat “Zona Infectada”, que s’havia de fer el passat 27 d’octubre i es va ajornar per la pluja, es farà el dissabte 13 d’abril a la nit.

“Zona Infectada” és una de les propostes organitzades en el marc del cicle de La Palma Terror Show, promogut des del Casal de Joves, i consisteix en una gimcana de proves de terror amb el parc de Sant Jordi com a escenari.

En l’organització de l’activitat hi participen joves i entitats juvenils de la ciutat.
Les persones interessades a col·laborar en organitzar l'activitat encara poden apuntar-se i només cal que acudeixin a les properes reunions dels dies 10 i 12 d’abril de 18:00 a 20:00 h al Casal de Joves.

A la Zona Infectada s’hi pot participar com a jugador o jugadora o bé com a persona infectada. Els i les supervivents hauran d’aconseguir sortir del parc de Sant Jordi després de superar diferents proves mentre les persones infectades hauran d’intentar que les altres no les superin.

Hi ha previstos dos torns: el primer a les 21:00 h (adreçat a joves de 14 a 17 anys), i un segon torn a les 23:00 h (adreçat a joves de més de 18 anys). La durada de cada torn és d’una hora i 45 minuts.

Les places són limitades i les inscripcions cal fer-les de manera presencial al Casal de Joves la Palma de dimarts a divendres de 10:00 a 14:00 h i de dilluns a dijous de 16:30 a 19:00 h o bé trucant al 977 010 268.

Si s’és menor d’edat caldrà presentar una autorització signada per les persones tutores, que es pot descarregar aquí Amb l’autorització signada (acompanyada d’una fotocòpia del DNI de la persona adulta que signi l’autorització) es pot recollir la invitació al Casal de Joves i inscriure’s.

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

Autorització Zona Infectada Abril 2019.pdf

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment