ajuntament de reus

SANT PERE 2019

Organitza IMRC

Sant Pere 2019

  • 24 de juny
  • 10:45h
  • Plaça del Mercadal

Annexo 1

DESCRIPCIÓ

La Festa Major de Sant Pere 2019 compta amb més de actes en la seva programació.

La Festa Major comença el dia 24, Dia de Sant Joan, amb el tradicional Pregó que anirà a càrrec de l’expresident de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, i que precedirà la primera de les Tronades de la festa i el concert posterior de l'Orfeó Reusenc a la Prioral.

Fins al dia 29 de juny, el Dia de Sant Pere, el calendari s'omple d'actes, entre els concerts Vermut al Jardí de la Casa Rull, les varietées de Sant Perico, els cóssos, la Festa Major Petita, les Completes, etc... una gran quantitat d'actes mirall de la vitalitat cultural i tradicional de la ciutat.

Concerts

Enguany la música agafa un protagonisme especial durant la Festa Major i és que, a més dels concerts de les Barraques 2019, hi haurà dues nits més de grans concerts. Per un costat, el dissabte 15 de juny a la plaça de la Llibertat, amb les actuacions gratuïtes de Búhos i d’Els Catarres, i per l’altre, el dia 30 de juny, amb un concert de gran format a la plaça d’Anton Borrell, amb Ana Belén. Les entrades d’aquest darrer concert es posaran a la venda els propers dies a un preu que oscil·la entre els 45, 35 i 25 euros.

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment