ajuntament de reus

CMJS 2016

CMJS 2016

CMJS 2016. Reus 2017, Capital de la Cultura Catalana

CMJS 2016. Reus 2017, Capital de la Cultura Catalana


Reus serà l'any vinent, el 2017, Capital de la Cultura Catalana, una denominació que s'atorga a diferents ciutats que tenen una cosa en comú: l'interès i el treball al voltant de la cultura.

Això significa que durant tot un any Reus tindrà l'oportunitat de projectar-se cap a fora, de mostrar a tot Catalunya i també a nivell internacional el que es fa en el dia a dia cultural, el que ens ensenyen els creatius, el que es programa als festivals, en definitiva, tot el que es fa al voltant de la Cultura.

Presentació del CMJS 2016

Consell municipal de joves a secundària, hi participen representants d'entitats, representants de partits polítics, i joves a nivell individual.

Materials per a reflexionar

A continuació podeu trobar enllaços a imatges i vídeos que us poden servir per iniciar un debat a l'hora de tutoria o bé de ciutadania i així aprofundir una mica més en el camp de la cultura a Reus

Enquesta on-line

Aquesta enquesta és molt important que l'ompliu tots els i les alumnes del vostre centre educatiu. Amb les seves respostes i propostes, podrem aconseguir una major representativitats del que pensen els i les joves de Reus.

Dinàmiques

Convidar a un responsable de l’any anterior.

Per iniciar el debat a la classe i introduir la dinàmica del Consell Municipal de Joves a Secundaria es pot començar amb l’explicació d’un representant de classe que hagués participat l’any anterior. És una manera d’explicar la dinàmica del Consell. Evidentment, només ho poden fer centres que ja han participat anteriorment.

Després de l'exposició del Representant, treballar a partir de les presentacions o dels enllaços i vídeos que es plantegen.