ajuntament de reus

Fil Musical 2020

Fil Musical 2020

Els dijous 9, 16 i 23 de juliol


Arriba la tercera edició del cicle de música Fil Musical organitzat pel departament de Joventut i l’Institut Municipal Reus Cultura de l’Ajuntament de Reus amb la col·laboració d’Anima’t i l’AMCA.

Fil Musical té per objectiu oferir un cicle de concerts adreçats a joves creant espais culturals i lúdics de qualitat i accessibles a a tothom.

Suu

Indie-pop, Barcelona

Dj. 09 JUL. 21:00

La Palma, Reus

Susana Ventura. Suu, sobre els escenaris i a les xarxes socials. Actualment, és una de les cantautores catalanes més seguides i escoltades. Si s’ha fet pas tan ràpid dins del panorama musical ha estat per la seva naturalitat, proximitat i un timbre de veu ben característic. A principis d’any va treure el seu segon disc, Ventura, produït per Carlos Sadness. Amb aquest nou àlbum experimenta amb noves sonoritat, com l’electro-pop. En tot cas, confirma la seva versatilitat com a artista.

Le Nais

Pop i Soul, Balaguer

Dj. 16 JUL. 21:00

La Palma, Reus

Darrere Le Nais hi ha la Naida Camarasa. Una artista versàtil que combina escriure poesia amb la música, i fer de model amb el disseny de joies. Nascuda a Balaguer i establerta a Barcelona. La música de Le Nais, nostàlgica i introspectiva, contrasta amb una personalitat alegre i plena de llum i força. Confirmada al cartell del Primavera Sound 2021, enguany ha publicat el seu primer EP, When I Can't Speak but I Can Sing: cançons refinades, elegants i reivindicatives. Cançons que, en alguns casos, estan cridades a acompanyar revolucions com la lluita per la igualtat de gènere.

Bigott

Indie-Pop, Saragossa

Dj. 23 JUL. 21:00

La Palma, Reus

Borja Laudo, darrere del nom artístic de Bigott, ens ve a presentar el seu onzè disc, This is all wrong, publicat aquest març, produït pel californià Izak Arida (The Memories). Bigott és un dels artistes més prolífics del panorama musical estatal, amb pràcticament un àlbum nou cada any des del 2009, i amb un estil molt propi que desprèn energia pop. És difícil descriure el seu estil musical ja que en un repertori considerablement extens, l’artista combina estils variats amb molta facilitat i encert, com l’indie yankee dels anys vuitanta, el folk psicodèlic o el pop.