ajuntament de reus
×

Missatge d'estat

Submissions for this form are closed.

Concurs de pintades horitzontals

Concurs de pintades horitzontals

Nova proposta del programa Llambordes de Reus


El primer concurs de pintades horitzontals és una convocatòria oberta a tots els i les joves artistes de 18 a 40 anys que vulguin participar d’aquesta nova proposta del programa Llambordes de Reus.

Aquesta proposta consisteix en fer pintades de grans dimensions però en questa ocasió seran pintades sobre terra, per això parlem de «pintades horitzontals». Aquest any i coincidint amb la Ciutat del Bàsquet Catalana 2019, el concurs es centrarà en poder fer la intervenció artística sobre 3 pistes de bàsquet que hi ha diferents carrers de la ciutat.

 

 

 

 

 

  

Resum de bases i convocatòria

Poden participar artistes de 18 a 40 anys de forma individual o en grups de dues persones.

La temàtica de l’obra és lliure però queden exclosos treballs amb continguts xenòfobs, obscens, racistes, masclistes o qualsevol que denigri la integritat d’una persona.

Cal tenir en compte que cal presentar un projecte gràfic que es pugui adaptar a qualsevol de les tres pistes que on es realitzarà la intervenció. A l’Annex 1 podeu veure les característiques.

El projecte artístic pot contenir les línies integrades al dibuix, o bé cal tenir en compte que sobre l'obra s'hi haurà de dibuixar les línes dels camps de bàsquet.

Es pot utilitzar qualsevol tècnica per pintar sempre que permeti que la pista on es pinti s’hi pugui seguir fent l’activitat esportiva.

Per participar, només cal omplir el formulari que hi ha a aquest mateixa web. Cal posar nom i descripció de l’obra. Autor/a o autors/es i breu currículum Adjuntar 3 obres anteriors i dades de contacte.

El jurat escollirà un total de tres obres, i determinarà on es realitzarà cadascuna d’elles.

El premi és de 500€ per proposta escollida més una previsió de despesa de 1.000€ màxim en material per a la realització de la pintada.

El termini per presentar propostes és del 16 al 29 de maig, ambdós inclosos.

 

Descarrega les clàusules tècniques.

Sobre aquestes pistes es realitzaran les tres obres escollides