Ajuntament de Reus

Concurs de pintades horitzontals

Concurs de pintades horitzontals

Convocatòria 2023

Oberta la convocatòria per participar al Concurs de Pintades Horitzontals.
El resum de requisits que cal tenir en compte per participar són els següent però podeu consultar les bases i els annexos als enllaços que trobareu a continuació.
Per participar-hi només cal que ompliu tots els camps del formulari que trobareu al final d’aquesta web.

  • Poden participar artistes de 18 a 40 anys de forma individual o en grups de dues persones.
  • La temàtica de l’obra és lliure però queden exclosos treballs amb continguts xenòfobs, obscens, racistes, masclistes o qualsevol que denigri la integritat d’una persona.
  • Cal tenir en compte que cal presentar un projecte gràfic que es pugui adaptar a qualsevol de les dues pistes que on es realitzarà la intervenció. A l’Annex tècnic del peu de la pàgina podeu veure les característiques de les dues pistes.
  • El projecte artístic pot contenir les línies integrades al dibuix, o bé cal tenir en compte que sobre l'obra s'hi haurà de dibuixar les línes de les pistes segon l'annex tècnic.
  • Es pot utilitzar qualsevol tècnica per pintar sempre que permeti que la pista on es pinti s’hi pugui seguir fent l’activitat esportiva.
  • Per participar, només cal omplir el formulari que hi ha a aquest mateixa web. Cal posar nom i descripció de l’obra. Autor/a o autors/es i breu currículum Adjuntar 3 obres anteriors i dades de contacte.
  • El jurat escollirà un total de tres obres, i determinarà on es realitzarà cadascuna d’elles.
  • El premi és de 1000€ per proposta escollida. El material necessari per la intervenció és a banda.

ELS FITXERS JPG HAN DE SER RGB. QUAN ENVIEU EL FORMULARI US HA DE SORTIR UNA PANTALLA DE CONFIRMACIÓ. TAMBÉ US ENVIAREM UN CORREU CONFIRMANT QUE TOT ESTÀ CORRECTE. SI TENS CAP PROBLEMA ENVIA UN CORREU A [email protected] I MIREM DE SOLUCIONAR-HO.
SI VOLEU PARTICIPAR AL CONCURS, NO ESPEREU AL DARRER DIA PER SI SURGEIX ALGUN PROBLEMA INFORMÀTIC.

Consulta les bases i l'annex tècnic per veure sobre quines pistes es realitzarà la intervenció