ajuntament de reus
×

Missatge d'estat

Submissions for this form are closed.

Concurs de pintades horitzontals

Concurs de pintades horitzontals

Descripció

El concurs de pintades horitzontals és una convocatòria que es fa en format concurs on tothom que vulgui pot participar i pintar graffitis o murals sobre una pista esportiva tenint en compte que s’ha de mantenir l’ús de la pista esportiva i per tant, cal conservar les línies necessàries.

Aquest format d’intervenció artística és de gran format ja que els superfícies són grans i tenen la singularitat que la millor forma de veure-les després és en una vista aèria. Tot un repte per qualsevol artista.

Després de la primera edició del concurs de pintades horitzontals que es va realitzar l’any 2019 promogut per Llambordes i dins el marc de la Ciutat del Bàsquet Catalana, el 2021 es torna a convocar el concurs amb el mateix esperit però un canvi de marc. Es continuarà pintant pistes esportives però el concurs fa un salt a les escoles i les intervencions es faran als seus patis.

Convocatòria 2022

Fins a mitjans del mes de març està oberta la convocatòria per participar al concurs de pintades horitzontals.
El resum de requisits que cal tenir en compte per participar són els següent però podeu consultar les bases i els annexos als enllaços que trobareu a continuació.
Per participar-hi només cal que ompliu tots els camps del formulari que trobareu al final d’aquesta web.

  • Poden participar artistes de 18 a 40 anys de forma individual o en grups de dues persones.
  • La temàtica de l’obra és lliure però queden exclosos treballs amb continguts xenòfobs, obscens, racistes, masclistes o qualsevol que denigri la integritat d’una persona.
  • Cal tenir en compte que cal presentar un projecte gràfic que es pugui adaptar a qualsevol de les tres pistes que on es realitzarà la intervenció. A l’Annex 1 podeu veure les característiques.
  • El projecte artístic pot contenir les línies integrades al dibuix, o bé cal tenir en compte que sobre l'obra s'hi haurà de dibuixar les línes dels camps de bàsquet.
  • Es pot utilitzar qualsevol tècnica per pintar sempre que permeti que la pista on es pinti s’hi pugui seguir fent l’activitat esportiva.
  • Per participar, només cal omplir el formulari que hi ha a aquest mateixa web. Cal posar nom i descripció de l’obra. Autor/a o autors/es i breu currículum Adjuntar 3 obres anteriors i dades de contacte.
  • El jurat escollirà un total de tres obres, i determinarà on es realitzarà cadascuna d’elles.
  • El premi és de 800€ per proposta escollida. El material necessari per la intervenció és a banda.
  • El termini per presentar propostes és del 26 de març al 26 d'abril, ambdós inclosos.

ELS FITXERS JPG HAN DE SER RGB. QUAN ENVIEU EL FORMULARI US HA DE SORTIR UNA PANTALLA DE CONFIRMACIÓ. TAMBÉ US ENVIAREM UN CORREU CONFIRMANT QUE TOT ESTÀ CORRECTE. SI TENS CAP PROBLEMA ENVIA UN CORREU A [email protected] I MIREM DE SOLUCIONAR-HO.
SI VOLEU PARTICIPAR AL CONCURS, NO ESPEREU AL DARRER DIA PER SI SURGEIX ALGUN PROBLEMA INFORMÀTIC.

Consulta les bases i l'annex tècnic per veure sobre quines pistes es realitzarà la intervenció