Ajuntament de Reus

INSCRIPCIONS ACTIVITATS CASAL DE JOVES LA PALMA

INSCRIPCIONS ACTIVITATS CASAL DE JOVES LA PALMA

COM INSCRIURE'S A LES ACTIVITATS

Inscriu-te aquí a les diferents activitats del Casal de Joves la Palma. Per fer-ho només cal que omplis el formulari que hi ha a continuació i seleccionis quines són les activitats a les que vols participar.

Un cop enviïs el formulari ens posarem en contacte amb tu per confirmar que la inscripció s’ha realitzat correctament.

En cas que la inscripció sigui de pagament , també us informarem sobre com fer efectiu aquest pagament. 

Recordeu que a les activitats de pagament fins que aquest no es fa efectiu, no és definitiva la inscripció. 

REGLAMENT DE LES ACTIVITATS

En compliment de l’article 13 del Reglament (UE) 679/2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i de l’article 11 de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, l’informem que les seves dades de caràcter personal seran incorporades als sistemes d’informació de l’AJUNTAMENT DE REUS, amb NIF P-4312500-D i domicili a Plaça del Mercadal, núm. 1 – 43201 Reus (Tarragona), com a Responsable del Tractament . La finalitat del tractament és gestionar la seva inscripció a les activitats del Casal de Joves la Palmai, en cas d’obtenir el seu consentiment previ, l’enviament de comunicacions comercials i/o promocionals per mitjans electrònics. La base jurídica que legitima el tractament és el seu consentiment. Es poden preveure cessió de dades personals amb motiu de col·laboració amb altres ens municipals per tràmits i gestions administratives i les cessions per previsió legal. No es preveuen transferències internacionals de dades.

En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat o oposició del tractament de les seves dades, enviant una comunicació per escrit o presencialment al domicili de Responsable del Tractament o a través de l’adreça de correu electrònic [email protected]. Addicionalment, si considera que el Responsable del Tractament està tractant les seves dades personals de forma inapropiada, pot dirigir les seves reclamacions davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT).

Per a més informació sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal, pot consultar la nostra Política de Privacitat a https://www.joventutreus.cat/politica-de-privacitat.

2a Gala Drag

H2O, Casal de Joves La Palma i Casal de les Dones

Diumenge 19 de Maig a les 18:00h

En motiu del dia 17 de maig, dia contra les LGTBIfòbies, el diumenge 19 tindrà lloc la segona edició de la Gala Drag de Reus, amb joves participants del territori. Persones lliures i dissidents que busquen socialitzar, empoderar-se, sentir-se
segures i trobar oferta cultural entorn la diversitat sexual i de gènere. Joves amb molt de talent que a vegades tenen pocs espais Drag on fer-se visibles.

En total, sis participants del territori, d'entre 18 i els 30 anys, participaran en aquest espectacle presentat per Lady Savannah i Frida La Ter. La gala no serà un concurs competitiu, sinó una mostra en què es premia la participació. Així, les persones participants rebran consells sobre interpretació, maquillatge o creació de contingut audiovisual per a xarxes socials.

Obertura de portes: 17 h. Entrada gratuïta fins a omplir l'aforament. No es reserven entrades.


ANAR A L'ACTIVITAT