CONCURS DE MÚSICA JOVE REUSSONA


El Concurs de Música Jove Reussona és un certamen creat l’any 1999 per l’Ajuntament de Reus que té per objectiu promocionar i ajudar a les noves formacions musicals juvenils del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.
Actualment, el concurs es celebra en una sola fase, una final on participen les tres formacions escollides entre totes les maquetes presentades d’on surt el guanyador. De les tres formacions, una s’escull a través d’una votació popular i dues a través d’un jurat format per persones especialistes en l’àmbit musical.
La final del concurs es programa habitualment dins de la programació de les Barraques de Reus que es celebren pels vols de Sant Joan a Reus.

PREMIS

Els premis del concurs Reussona són els següents: 1.500€, 900€ i 600€, per als tres finalistes. També hi ha dues mencions especials: Una menció especial de 200€ per un grup de música que la mitjana d’edat dels seus component sigui inferior a 21 anys, i una altre menció de 200€ per un grup de música que presenti totes les seves cançons en català.

Convocatòria Reussona 2018

El termini per poder presentar-se a l’edició d’aquest any és el dia 15 d’abril. Per presentar-se, cal descarregar el full de sol·licitud, omplir-lo i reenviar-lo escanejat i signat a l’adreça info.joventut@reus.cat, portar-lo al Casal de Joves la Palma o bé també es pot presentar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) que hi ha a l’Ajuntament de Reus.

Edicions anteriors