ajuntament de reus

STONE VIBE

STONE VIBE

Reus. Rock

Stone Vibe

Història

Stone Vibe neix el gener del 2016 quan els guitarristes, Alex Pouget i Albert Ramos, després de conèixer-se en un concert, decideixen unir-se per iniciar un projecte en el qual sempre havien somiat. Meravellats pel so dels 70s, els power trios roquers i l’escena britànica que generació rere generació havia aconseguit superar-se (des de Led Zeppelin a Kula Shaker), van decidir tancar-se per compondre una sèrie de cançons amb aquestes influencies en ment. Així fins a finals d’estiu del 2016, els dos guitarristes van romandre tancats al home estudi de l’Àlex preparant els primers temes del que més endavant en sorgiria el primer EP.

No va ser fins al Setembre que van decidir passar les composicions a l’assaig i van buscar els dos membres restants de la formació. Amb en David Rodríguez a la bateria i el Víctor Corbí al baix es tancaria el quartet que conforma Stone Vibe. Després de uns quants mesos d’assaig i de treballar el repertori es van decidir per gravar 7 dels temes. La primera setmana de maig del 2017 es tanquen als Oxigen Studis de Vila-rodona amb en Ramon Berlanga, en 6 dies graven 7 temes que conformaran el seu primer EP autoeditat “The Game”. Els primers concerts arriben a l’estiu. El concert debut va ser a les Barraques de Reus dins del concurs Reussona on van guanyar el 2n premi. Després també van ser finalistes dels concursos musicals de Vinebre i de Torredembarra, guanyant el primer premi a Torredembarra. A principis d’Agost van tocar al festival de la Capsa Music organitzat per la AMT amb els Gossos de cap de cartell. A finals del mateix mes van tocar a les Barraques de Torredembarra amb Mama Ladilla de cap de cartell.

Ara mateix la banda es troba treballant en els nous temes del primer àlbum de llarga durada que estan preparant per gravar a finals del 2018 (Aquest Abril han gravat 2 singels que properament publicaran en format videoclip, però han decidit incloure els temes al Reussona com a primícia). A més a més, segueixen presentant el seu EP arreu de la província de Tarragona i buscant concerts per la resta de l’Estat.