ajuntament de reus

STONE VIBE

STONE VIBE

Reus. Rock

Stone Vibe


Història

Stone Vibe neix en la ment de dos guitarristes atrapats pel rock britànic i americà. Tant dels sons 70eros de Led Zeppelin o The Who com bandes més contemporànies com Rival Sons o The Brew.
La banda té les característiques d'un quartet de rock clàssic però amb aires actuals, amb un toc stoner / heavy 70ero. La formació és: Alex Pouget (veu i guitarra), Albert Ramos (guitarra), Víctor Corbí (baix elèctric) i David Rodríguez (bateria i cors).

Els dos guitarres són els artífexs del projecte i l'aventura va començar al poc temps de conèixer-se (2016). Com si d'un puzle es tractés, van decidir començar la BANDA amb la qual sempre havien somiat ara que ja tenien les peces essencials. Mesos després de treballar en les primeres donem van completar la formació amb David a la bateria i Víctor al baix elèctric. Amb el grup al complet van començar la producció del que seria el seu primer EP. The game (Autoeditat) va ser gravat al maig de 2017 en Oxigen Studis.

L'EP concentrava les influències dels dos guitarristes sumat a les energies de David i Víctor. En 2018 van gravar un single que van treure en format videoclip a través de youtube, la masterització de l'àudio va ser a càrrec dels estudis Londinencs d'Abbey Road amb l'enginyer de so Siguin Magee (Gary Mooer, Rush, The Rolling Stones, The Beatles, Ramones , Iron Maiden). Aquest 2019 el centraran en el seu àlbum debut del qual properament veurem un avançament en forma d'un segon videoclip amb un altre tema masteritzat a Londres.