ajuntament de reus

TALLERS ONLINE DEL CASAL DE JOVES AL JUNY 27/05/2020 - 17:05

TALLERS ONLINE DEL CASAL DE JOVES AL JUNY


Des del Casal de Joves la Palma hem programat 4 tallers més en línia pel mes de juny després de la bona rebuda que han tingut els 7 tallers programats durant el mes de maig. Les noves activitats complementen les tasques d’assessoraments en línia que es continuen fent des del Casal de Joves i una programació setmanal de tips i consells via instagram.

Les activitats són gratuïtes tot i que cal fer una inscripció prèvia a través de la web de Joventut Reus: https://www.joventutreus.cat/inscripcions 

Les activitats tenen places limitades per oferir una millor relació entre formador/a i joves participats.

Funcionament
Les formacions seran principalment a través de videoxat, tot i que també s’utilitzarà correu per poder complementar el seu desenvolupament.

Els participants, abans de les sessions, rebran un correu amb un petit guió que facilitarà el funcionament de l’activitat i l’enllaç per accedir al videoxat.

Activitats previstes


Mobilitat. On podem anar aquest estiu

Dia 4 de juny de 12:00 h a 13:00 h

Des del Servei de Mobilitat de l’Oficina Jove Baix Camp ens ofereixen aquest taller xerrada on ens explicaran quins projectes de mobilitat hi ha per aquest estiu i com i quan cal fer les inscripcions.

Curs de manipulador d'aliments

Dies 9 i 11 de juny de 18 a 20h. A partir de 16 anys.

Com buscar i trobar feina

A través d’aquest taller, rebràs consells pràctics per augmentar les possibilitats d’èxit en la teva recerca de feina. També coneixeràs estratègies i pautesque t’ajudaran a crear i portar a terme el teu propi pla d’acció. Tractarem temes com: el coneixement del mercat de treball, definició dels teus objectius professionals i navegar pels portals d’ocupació i borses de treball on- line

Dia 16 de juny d’11 a 13h. A partir de 16 anys.

A càrrec del Servei de Treball i el referent d’ocupació juvenil de l’Oficina Jove del Baix Camp.

Jocs de rol. Ocupa temps lliure a casa jugant  

Els jocs de rol tenen una història, uns personatges, una missió, reptes i misteris. Iniciació als jocs de rol, uns jocs de taula diferent de la mà de l’Associació de Jugadors i jugadores de Rol de Reus.

Dia 13 de juny de 18 a 19h. A càrrec de @rol_reus

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment